Over dit blog

Ik ben Ralf.

Ik ben strateeg bij- en oprichter van We Are Blossom, een social content bureau. Ik hou er van om nieuw inzichten over communicatie te verzamelen en deze te delen met -en toe te passen op- mensen en merken. Ik heb plezier in het zelf wijzer worden en anderen een beetje wijzer maken. Dat geeft me voldoening.

Een paar jaar geleden ben ik door omstandigheden dat streven uit het oog verloren. Ik heb er te weinig tijd voor gemaakt (lees mijn Personal Notes: Pt 1 en Pt 2.) en te veel energie gestoken in dingen die ik minder interessant en minder belangrijk vind. Het vuurtje brandde niet meer.

Daar wilde ik mee breken. Dus als uitdaging voor mezelf heb ik toen 1 jaar lang elke week minimaal 1 (blog)post over communicatie, marketing, technologie, social media, mobile, merken, branding en mindfulness geschreven. Door actief ervaringen en inspiratie te zoeken, door te praten met mensen en door na te denken is het me gelukt om 52 blogpost te schrijven in dat jaar. En ik heb geleerd dat het schrijven me heel veel voldoening en heel veel inzichten geeft waar ik (in elk geval voor mezelf) een leuker mens van wordt.

Inmiddels bijna een jaar na het afronden van die uitdaging ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging zoals je kunt lezen in deze blogpost. 

Mocht je iets aan mijn schrijfsel hebben, dan ben ik daar heel blij mee. Mocht je ergens aan willen refereren, dan zal ik trots zijn. Dus laat het me weten!

Ralf

10409360_742586095772665_2911709047797732720_n

PS: Ik schrijf vol spelfouten en dat ga ik niet veranderen.

PSII: For the record en voor mijn werkgever: views are my own 🙂

Advertenties

2 thoughts on “Over dit blog

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: