Over dit blog

Ik ben Ralf.

Ik ben strateeg bij- en oprichter van We Are Blossom, een social content bureau. Ik hou er van om nieuw inzichten over communicatie te verzamelen en deze te delen met -en toe te passen op- mensen en merken. Ik heb plezier in het zelf wijzer worden en anderen een beetje wijzer maken. Als de helft daarvan lukt ben ik al tevreden.

Een paar jaar geleden ben ik door omstandigheden dat streven uit het oog verloren. Ik heb er te weinig tijd voor gemaakt (lees mijn Personal Notes: Pt 1 en Pt 2.) en te veel energie gestoken in dingen die ik minder interessant en minder belangrijk vind. Het vuurtje brandde niet meer.

Daar wilde ik mee breken. Dus als uitdaging voor mezelf heb ik in 2015 besloten om een jaar lang elke week minimaal 1 (blog)post over communicatie, marketing, technologie, social media, mobile, merken, branding en mindfulness te schrijven. Door actief ervaringen en inspiratie te zoeken, door te praten met mensen en door na te denken is het me gelukt om 52 blogpost te schrijven in dat jaar. En ik heb geleerd dat het schrijven me heel veel voldoening en heel veel inzichten geeft waar ik (in elk geval voor mezelf) een leuker mens van wordt.

Een jaar na het afronden van de eerste challenge ben ik in 2017 begonnen aan een nieuwe uitdaging zoals je kunt lezen in deze blogpost. 12 blogposts met als doel om een betere strateeg te worden. Of dat gelukt is laat ik in het midden, maar de uitdaging heb ik eind 2017 afgerond. 

En in 2018 schrijf ik puur voor de het plezier of wanneer ik iets kwijt moet. Mocht je iets aan mijn schrijfsel hebben, dan ben ik daar heel blij mee. Mocht je ergens aan willen refereren, dan zal ik trots zijn. Dus laat het me vooral weten!

Ralf

10409360_742586095772665_2911709047797732720_n

PS: Ik schrijf vol spelfouten en dat ga ik niet veranderen.

PSII: For the record en voor mijn werkgever: views are my own 🙂

Advertenties

2 gedachten over “Over dit blog

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: