Ralf van Lieshout

Communicatiewetenschapper, strategy director, blogger, Beste Spreker van Brabant, presentatie- en public speaking trainer/adviseur.

Daarnaast ben ik getrouwd, vader van 2 kinderen en fanatiek hobby fietser. 

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door media, technologie en communicatie. Ik hou er van om nieuwe inzichten over communicatie te verzamelen en deze te delen met -en toe te passen op- merken en mensen. 

Na mijn studie communicatiewetenschap ben ik bij KPN aan het werk gegaan om na enkele jaren over te stappen naar de (online) reclamewereld in Amsterdam. In 2010 heb ik social content bureau – Blossom – opgericht samen met Greenhouse Group. In 2015 is Blossom (en Greenhouse Group) verkocht aan WPP.  Op dit moment werk ik als Strategy Director bij Greenhouse Group.

Naast mijn dagelijkse werk heb ik een passie voor presenteren en pubic speaking. In 2018 werd ik gekozen tot Beste Spreker van Brabant in een competitie georganiseerd door Remco Claassen. Hoewel ik het leuk vind om zelf te presenteren vind ik het nog leuker om presentatie- en public speaking trainingen te geven bij bedrijven en organisaties. Je kunt me vragen om masterclasses en trainingen te geven aan groepen, maar ik doe ook 1-op-1 coaching en advies. Tenslotte schrijf ik speeches en columns in opdracht. Mijn methode is eenvoudig en effectief, geen bullshit en geen management-gelul. Op deze pagina vind je meer informatie en reacties van deelnemers. 

Tenslotte schrijf ik al een aantal jaren lang regelmatig blogposts over mijn vakgebied en alles wat er (zijdelings) mee te maken heeft. Dit is 3 jaar geleden begonnen met een persoonlijke challenge om elke week minimaal één blogpost te schrijven om op die manier mijn inspiratie-vuurtje harder te laten branden. Deze reeks heb ik 1 jaar later vervolg gegeven met 12 blogposts over strategie. 

Alles wat ik doe en schrijf doe ik op persoonlijke titel en vol spel- en taalfouten. Mocht je er iets aan hebben dan vind ik dat leuk, laat het me dan ook vooral weten! 

Groeten,

Ralf

 

Advertenties

2 gedachten over “Ralf van Lieshout

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: