Strategie werk

Ken je dat moment? Wanneer de zon door de mist breekt en alles om je heen ineens helder tevoorschijn komt? Dat moment mogelijk maken voor merken, bureaus en mensen zie ik als mijn belangrijkste taak. Complexe zaken helder en overzichtelijk maken zodat je vooruit kunt.

Over strategie wordt vaak heel gewichtig gedaan. Ik hou niet van moeilijk doen en onnodige complexiteit. Ik hou ervan om zaken van de bullshit te ontdoen, draagvlak te creëren voor een strategische richting en te zorgen dat iedereen daar gericht en lekker mee aan de slag kan. Want een strategie gaat pas echt werken als iedereen ‘m begrijpt en omarmt. Strategie hoort heel simpel te zijn maar simpele strategie is nog wel eens ingewikkeld. Daarom werk ik nooit vanuit mijn bubbel maar altijd samen en binnen de organisatie waar ik de strategie voor ontwikkel. Dat is mijn kracht.

Ik ben ervaren op het gebied van merkpositionering, merkstrategie, marketingstrategie, creatieve strategie (van communicatie-, tot content- tot campagnes) en advertentiestrategie. Ik organiseer hele fijne strategische workshops en hou van het helpen en begeleiden van strategen binnen bureaus en bedrijven.

In de afgelopen 15 jaar heb ik bij de beste – voornamelijk digitale – bureaus van Nederland mogen werken voor- en met hele mooie, goede en diverse merken en mensen. Hierdoor ben ik in staat om de link te leggen tussen de digitale- en niet digitale middelen (en mensen!), tussen merk- en conversie doelstellingen en tussen creatie- en media mensen.

Hokjes staan in de weg van goede strategie én uitvoering, dus zorg ik er op een leuke manier voor dat mensen hun hokje uit willen komen. Want creativiteit is dan wel mijn passie, effectiviteit is altijd mijn doel.