Postcard #4 Social Media Sucks

Ik heb er eerder over geschreven en ik blijf het doen. Social Media Sucks My Life Away. Ik moet mezelf er regelmatig aan herinneren. Als communicatiestrateeg kan ik niet om social media heen. Het is onderdeel van de gereedschapskist. Ik begrijp super goed hoe het werkt, de kracht. Maar zeker ook de valkuilen.

Telkens merk ik dat ik mezelf er in verlies. Dat er te veel aandacht naar dingen gaat die niet belangrijk zijn. Die niet in dienst staan van wat ik eigenlijk wil bereiken. Tel voor jezelf eens de tijd op die je hebt verstrooid op social. Wat had je in die tijd ook kunnen doen waarmee je wel vooruit komt?

Ik beweer niet dat je niet af en toe mag of moet ‘afschakelen’ zoals dat heet. Maar daar zijn ook andere manieren voor. Manieren die je niet ‘mind-numb‘ maken maar juist ‘mindfull‘.

Jij hebt de keuze. Wat gun jij jezelf?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: